Stations

Brussel-Zuid (Bruxelles-Midi)

Is een Belgisch spoorwegstation in het zuiden dan Brussel. Er zijn 22 sporen en het is een knooppunt van internationale en nationale treinen. Het is na Brussel Centraal het drukste station van België. Tussen beide stations rijden meer dan 1200 treinen per dag, wat het traject een van de drukste van de wereld maakt. Dit station is eveneens de stopplaats voor alle hogesnelheidstreinen.

Wij wachten u op aan SAMS caf? in de aankomsthal, aan de loketten van de Eurostar.

Brussel-Centraal

Dit is een spoorwegstation gelegen aan de ondergrondse Noord-Zuidverbinding, die de Brusselse treinstations met elkaar verbindt. Dankzij de ligging is dit het meest gebruikte station in België, ondanks dat er slechts 6 sporen zijn. Alle treinen die de lijn Noord-Zuid volgen, stoppen hier, behalve hogesnelheidstreinen.

Wij wachten u op in het meeting point aan PANOS.

Brussel-Noord

Is een van de drie grote spoorwegstations in Brussel. Samen met deze twee andere stations op de Noord- Zuidverbinding zorgt dit Noordstation voor de goede bereikbaarheid van het centrum. Brussel-Noord is het eindpunt van de belangrijke ondergrondse Noord- Zuidverbinding van tram en een knooppunt van bussen van De Lijn.

Wij wachten u op in de aankomsthal aan het meeting point.

Antwerpen-Centraal

Station Antwerpen centraal is het centraal station aan het Koningin Astridplein te Antwerpen. In 2007 werd een tunnel met twee doorgaande sporen onder het station en een deel van de stad geopend. Dit is het vijfde drukste station in België.

Wij wachten u op in de grote hal op het gelijkvloers.

Gent-Sint-Pieters

Is het belangrijkste spoorwegstation van de stad Gent. Het heeft 12 sporen en dagelijks maken er 45 000 reizigers gebruik van.

Wij wachten u op in de aankomsthal op het gelijkvloers.

Lille Flanders

Het station van Lille Flandres; Rijsel is het centrale trein- en metrostation van de Noord-Franse stad Rijsel. Lille Flanders is een kopstation. De meeste hogesnelheidstreinen doen dit station eveneens aan.

Wij wachten u op in de aankomsthal aan de MC Donnalds.

Lille Europe

Station Lille Europe is op één na grootste treinstation van de Franse stad Rijsel, na Lille Flanders. Het station wordt buiten enkele regionale treinen die een belangrijk overstapstation zijn voor treinen naar de rest van Frankrijk, vooral gebruikt voor hoge snelheidstreinen. Het is tevens een doorgangsstation voor de treinen tussen het Verenigd koninkrijk en de Benelux.

Wij wachten u op in de aankomsthal aan het info-loket.