Luchthavens

Zaventem

De luchthaven van Zaventem is de nationale luchthaven van België.Met een oppervlakte van 1245 hectare, circa 250 000 vliegbewegingen en ruim 18,5 miljoen passagiers per jaar is het de grootste luchthaven van België. De hoofdstad Brussel ligt op 12 km afstand. De luchthaven wordt geëxploiteerd door de Brussels Airport Company; voorheen beter bekend als BIAC.

Wij wachten u op aan de JAVA coffeeshop in de aankomsthal.

Charleroi

Brussels South Charleroi Airport of ook wel de luchthaven van Gosseliers genoemd, ligt ten noorden van Charleroi op een afstand van 46 km van Brussel. De geringe grootte en de nabijheid bij Brussel maken de luchthaven een ineteressante bestemming voor "low- fare" luchtvaartmaatschappijen. Ryanair heeft in Charleroi Airport één van haar hubs gevestigd.

Wij wachten u op aan de balie van het Jetaircenter in de aankomsthal.

Oostende

De Internationale luchthaven Oostende is gelegen op circa 25 km van het centrum van Brugge en wordt ge$euml;xploiteerd door het Vlaamse gewest. Het reizigersverkeer bestaat uit chartervluchten georganiseerd door touroperators. Meer en meer toeristen verkiezen deze luchthaven wegens vlotte afhandeling.

Wij wachten u op aan de balie van het Jetaircenter in de aankomsthal.

Deurne

De Internationale luchthaven van Antwerpen bevindt zich op 5 km van het stadscentrum maar ligt grotendeels op het grondgebied Deurne. Ze wordt voornamelijk gebruikt als zakenluchthaven. VLM Airlines heeft er zijn hoofdkwartie. Verder zijn er ook privémaatschappijen, een vliegschool en een luchtvaartmuseum.

Wij wachten u op in de grote hal op het gelijkvloers.

Schiphol

De luchthaven van Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en één van de belangrijkste luchthavens van Europa. Het vliegveld bevindt zich ongeveer 15 km ten zuidwesten van Amsteram.

Wij wachten u op in de aankomsthal van desbetreffende terminal.

Eindhoven

De vliegbasis Eindhoven ligt aan de westkant van Eindhoven. Van oorsprong is het een civiel vliegveld. Het vliegveld wordt deels door de burgerluchtvaart gebruikt. Momenteel is Eindhoven airport het grootste regionale vliegveld in Nederland en speelt het een belangrijke rol in de groeiende behoefte aan luchtvervoer.

Wij wachten u op aan de zuil "natuurlijk vliegen" in de aankomsthal.

Charles de Gaulle

De internationale luchthaven van Parijs is één van de belangrijkste luchthavens van Europa en de belangrijkste internationale luchthaven van Frankrijk. Het ligt ong. 25 km ter noordoosten van Parijs. De luchthaven heeft 3 terminals en vervoert meer dan 200 000 passagiers per dag.

Wij wachten u op in de aankomsthal van desbetreffende terminal.

Lille Lesquin

Luchthaven Lille ligt nabij de stad Rijsel in Noord- Frankrijk. Het is een kleine luchthaven en wordt door goedkope luchtvaartmaatschappijen gebruikt voor nationaal en internationaal commercieel verkeer, zowel lijn- als chartervluchten, privévliegtuigen. De luchthaven heeft 3 terminals -vergeet niet vooraf te bepalen vanaf welke u vertrekt.

Wij wachten u op aan de balie van Hertz autoverhuur in de aankomsthal.

Düsseldorf

Luchthaven Dësseldorf Internationaal id de derde grootste luchthaven van Duitsland. Het vliegveld is van alle gemakken voorzien en lijkt erop geen enkel probleem te hebben om alles soepel te laten verlopen.

Wij wachten u op in het meeting point aan ingang D.

ALLE ANDERE LUCHTHAVENS WORDEN OP AANVRAAG BESPROKEN.