Partners

OOSTVOGELS personenvervoer verzorgt luchthavenvervoer over gans België.

Wanneer je met ons wil samenwerken, meld je dan aan om onze partner te worden.

Wat zijn partners?

Partners zijn zelfstandige VVB-ondernemingen die net als OOSTVOGELS personenvervoer, kwaliteit en service kunnen leveren aan onze voorwaarden. Partners voeren de ritten uit in opdracht van OOSTVOGELS personenvervoer.

Hoe kom ik in aanmerking om partner te worden?

VVB’s die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van ons netwerk, moeten voldoen aan een aantal eisen vooraleer ze partner kunnen worden.

U dient te beschikken over een eigen wagen waarin klanten vervoerd worden samen met hun bagage. Wij gaan ervan uit dat u beschikt over de juiste vergunningen, attesten en verzekeringen. Belangrijk is dat chauffeurs meertalig zijn en vooral bereidt te zijn in maatpak met stropdas te rijden.

Hoe werkt het?

Via een inlog systeem krijgt u bij ons een account.

OOSTVOGELS personenvervoer zet op uw woonplaats afgestemde ritten op uw account. U kan deze ritten al dan niet aannemen. Verder hoeft u  niets te doen, ook geen klant contacteren, wij doen alles voor u. We verwachten enkel dat u correct werkt, volgens onze normen. Op het einde van de maand maakt u ons de factuur over – de afgesproken commissie. (commissie is afhankelijk van de opdrachtgever.

Hoe word ik partner van OOSVOGELS personenvervoer?

U zend ons een e-mail naar oostvogels.personenvervoer@gmail.com  met uw motivering  en recente foto’s van uw wagenpark.